Név: Jelszó:
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...
2018.01.10.
Vaszil Barna
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.
2017.12.21.
Horváth Máté
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra. Kellemes Ünnepeket!

Az Órás blogja

Egy órás család helyzete a kereskedelemben (hirtelen felindulásból elkövetett blog)

2011.02.23. 19:00

Bár már demagógnak tűnik, vagy épp panaszkodásnak, de hagyja abba az olvasást most, aki nem kíváncsi egy kis valóságra a magyarországi órakereskedelemből.

Süldőként több, mint 15 éve kezdtem a szakmát, és párhuzamosan a kereskedést is az órákkal. Mint "új" arc a szakmában, húsz évesen, kevés tapasztalattal, meg kellett hallgatnom a hivatalos képviseletek álláspontját is annak idején. Persze a fő atyafi mindig a Fater volt a konzultációkban, és a Nagyapa, meg Tesó, aztán később a Nejem. Szóval ha együtt volt a család, és a Kriszta is ott volt, akkor nem a Nőkről, hanem az órákról beszéltünk. Aki ismer minket, tudja, mennyire életünk ez az egész.

Egy kicsit cél ezt kinyilatkoztatni itt a weboldalon éppen azért, hogy megtudja mindenki, aki egy kicsit is kíváncsibb, hogy létezik még egy olyan "üzleti" modell, amibe nem botlik az ember lépten-nyomon, de vágyik rá.

Mivel órás vagyok, és a szerkezetek szétszedése és összeszerelése között néha napok is eltelhetnek, elég jó memóriám van.

Most felelevenítem Önöknek a két legfontosabb mondatot, amit rendkívül ismert magyarországi nagykereskedők (akik kiskereskedelmi üzletekkel, és webshopokkal is rendelkeznek) jó tanácsként vagy irányításként javasoltak nekünk:

 

-szerintem az a bajotok, hogy nagyon elkényeztetitek a kuncsaftokat...

 

-egyedül a szerviz, az púp a háton, hogy bírjátok? Minek csináljátok?

 

Akkor megfogadtam, hogy nem szabad rájuk hallgatnom, mert ez nem tisztességes gondolkodásmód, és tőlünk teljesen profilidegen.

 

Miközben a külföldi órás magazinokban két három teljesen különböző márkájú órát is szerepeltetnek egy tesztben, nálunk tesztről szó sem lehet, mert durva jogi következményei lehetnek. Elgondolkodtató.

 

DE a BIZNISZ mindenek felett... Szerintünk nem.

 

Mi a nevünket írtuk ki az üzleteinkre.

 

P.AKTUÁLIS
2018.02.01.
Dizájn klasszikus biztonsággal A Junghans max bill 2018-as limitált éves kiadása minden tekintetben kétségtelenül mestermű: hátlapja egyedülálló Max Bill sicherheit (biztonság) című művének motívumával...
2017.12.30.
MONDAINE BACKLIGHT
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási és adatvédelmi szabályzat